herken jij dit?

 • Je reageert (te) vaak niet zoals je wilt
 • Je baalt van je uitbarstingen
 • Je mist het gevoel van grip op je reacties
 • Je hebt door dat wat je voelt niet altijd passend is bij wat er zich afspeelt
 • Je kunt hierdoor niet de stabiele factor voor je kind zoals je wenst
 • Je piekert veel over hoe je dit kunt doorbreken
 • Je veroordeelt jezelf innerlijk na pittige uitbarstingen

Wie is het innerlijk kind?

Dit kind staat aan de basis van onze emotionele wereld, het representeert onze diepstekwetsbaarheden en daarmee ook onze diepste behoeftes. In je jeugd heb je hopelijk genoeg fijne momenten beleefd die stabiel waren en veilig voelden. Maar ieder kind maakt ook situaties mee waarin het overspoeld, teleurgesteld of zich diep gekwetst voelt. Ouders dragen ook zo hun kwetsuren en zijn niet altijd in staat om de ouder te zijn die je eigenlijk nodig hebt. Als kind bezit je niet het vermogen om dingen vanuit een breder perspectief te zien en daarom ontstaan hier programmeringen en negatieve overtuigingen die je gaat geloven en naleven.

Je bent bijvoorbeeld gaan geloven dat je niet welkom bent, dat je niet belangrijk bent, dat je dom of vooral heel lastig bent met je drukke gedrag. Je voelde je misschien anders en niet begrepen. Je miste de diepere connectie en dat voelde eenzaam, dit maakt dat je nu vaak het gevoel hebt alles alleen te moeten doen. Deze kwetsuren zijn pijnlijk om te ervaren en daarom ben je manieren gaan ontwikkelen om jezelf te beschermen tegen nog meer pijn. We zijn van nature pijn vermijdend en willen er liever van weg. Dus als er iets gebeurt wat in de buurt komt van dit pijnpunt reageer je vanuit een overlevingsmechanisme, om de wond te beschermen. Hierdoor blijf je in feite als het kind reageren op situaties in het nu en ben je op die vlakken emotioneel onvolwassen.

Degene die je dus in feite als eerste mag helpen en verzorgen is je innerlijkkind. Innerlijk kind werk is in het her-programmeren van jezelf in een kloppende versie. Wanneer je oog krijgt voor je innerlijke kind, ga je merken dat je opvoedtools ook echt werken. Je kunt niet louter vanuit je hoofd opvoedkunde toepassen, het is een samenwerking tussen je hart, hoofd en ziel.

Hoe fijn zou het zijn als…

 • …je meer grip zou hebben op de momenten waarop je normaal overloopt
 • …je beter weet hoe je goed voor jezelf kunt zorgen
 • …je ruimte kunt creëren om andere keuzes te maken
 • …je de gebruiksaanwijzing van jezelf steeds beter begrijpt
 • …je hierdoor weer meer kunt genieten van je ouderschap
 • ...je de volwassen versie van jezelf wordt die in staat is om rustig te reageren

nieuwe ronde start 10 April 24

Online coaching programma

Innerlijk kind traject

In deze online cursus neem ik je mee langs alle facetten van je Innerlijk kind.

Je gaat je innerlijk kind beter leren kennen en ontdekken welke pijnen en behoeftes zij heeft. Hierdoor kun je werken aan de innerlijk kind wonden. Innerlijk kind wonden spelen een grote rol in onze relaties en in het ouderschap.

Door hier aan te werken komt er meer rust in jouw basis. Hierdoor kun je steeds beter in het NU blijven en je beter verhouden tot de uitdagingen die op je pad komen. Iedere sessie gaan we kijken naar jouw innerlijk kind delen, waardoor je veel beter zicht krijgt op je programmering. De sessies bestaan uit een stuk uitleg en inzichten verwerven, daarna gaan we een ontspannende en helende visualisatie in. Deze sessies worden opgenomen en in de online omgeving geplaatst, met de exclusieve audiobundel kun je nog lang voort en iedere keer weer terugkeren naar je innerlijk kind. Zo word jezelf de steunende factor en kom je uit de slachtoffermodus.

Alle sessies worden opgenomen en geplaatst in de online leeromgeving (Huddle), je houdt 12 maanden toegang!

Wil jij een laag dieper dan alleen online?

Om een diepere duik te nemen kun je ook deelnemen aan de exclusieve LIVEDAG! Deze dag duiken we samen in een bubbel en neem ik je mee naar je diepere laag. We gaan aan de slag met het innerlijk kind en het sjamanistische levenswiel.

"Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het nooit vergeten!"

Er zijn maximaal 12 tickets voor deze dag beschikbaar!

investering €225

Review: Dank voor jouw liefdevolle en warme benadering naar ons allen gedurende deze dag. Ik heb mij veilig en vertrouwd gevoeld.

Review: Ik vond de dag-retraite heel fijn! 

Het heeft me weer verder geholpen in mijn zoektocht/vindtocht. 

• 4 live sessies

• 7 online modules

Audio bundel met ruim 2,5 uur helende visualisaties

• Journal om alles in te noteren en te bewaren

Alle sessies worden opgenomen en in de leeromgeving geplaatst

• Q&A via Zoom tussendoor

• 12 maanden toegang tot alle content

BONUS: de triggergids van Sophia van Splunteren

⭐ optioneel deelname aan de exclusieve LIVEDAG

€397

nieuwe ronde start 10 April 24

FAQ

Kennismaken met je Innerlijk kind

Middels visualisaties en schrijfopdrachten ga ik je kennis laten maken met je innerlijk kind. Je krijgt zo in kaart wat zij voelt, waar zij jou voor wil beschermen en hoe je haar kunt helpen helen.

Live sessies

Gedurende het programma zijn er live sessies waarin ik je uitleg geef over de wereld van je innerlijk kind. In deze sessies neem ik je ook mee in een heerlijk ontspannen visualisatie die je veel inzichten gaan brengen. Hierdoor leer je de werkelijke behoeftes en pijnpunten kennen van je innerlijk kind (wat hetzelfde betekent als het kwetsbare deel in jou).

Audiobundels

In de leeromgeving staat een exclusieve audiobundel waar je naar hartenlust naar kunt luisteren. Door dit met regelmaat te doen ga je merken dat er in jou meer rust komt, je kunt milder reageren op dingen die je voorheen snel triggerde.

Relatie opbouwen met je innerlijk kind

Gedurende deze reis ga je een relatie opbouwen met je innerlijk kind, hierdoor leer je jezelf beter kennen. Je krijgt inzicht in wat voor situaties je innerlijk kind onbewust steeds de hoofdrol pakte. Dit inzicht is goud waard, want als je eenmaal door hebt dat het je kinddeel is wat aan bod is, kun je ervoor kiezen om uit je kind deel te stappen en in je volwassen deel te stappen. Dit ga je merken in je ouderschap en in de relatie met je partner.

Reisjournal

Bijgaand is er een reis journal met journaling vragen, deze kun je gedurende jouw reis bijhouden. Zo krijg je goed inzicht en overzicht in je innerlijk kind stukken.

DIT ZEGGEN ANDERE cliënten:

Cursist Hoog Sensitief Ouderschap: “Ik heb geleerd wat er nou precies met mezelf aan de hand is en hoe ik daar meer rekening mee kan houden. De puzzelstukjes vielen op zijn plaats en ik weet nu beter om te gaan met mijn gevoelige aard”.
Deelname dag-retraite : “Dank voor jouw liefdevolle en warme benadering naar ons allen gedurende de dag. Ik heb mij veilig en vertrouwd gevoeld.”
Deelname Masterclass: "Wat heb je dat goed opgezet zeg! Ik verwachtte niet zo veel van een online webinar met alleen interactie via een chat functie, maar het was naast heel informatief ook heel verbindend, interactief, veilig en persoonlijk. Dank je en tot een volgende keer!"  
Ervaring individuele coaching: “Je zorgt voor rust en brengt daar waar nodig je visie in en helpt in het verder komen tot de kern van de ontwikkeling die nodig is!”
Deelname online programma's: ''Ik was al een hele tijd op zoek naar een manier om met de onrust in mijn hoofd en lijf om te gaan. Bij de interactieve online programma's voelde ik eigenlijk van het begin af aan dat dit me enorm zou gaan helpen. Ik heb nu veel meer rust en ben milder naar mezelf toe. Ik ben er een blijer mens door geworden."

OVER ELLIËTTE

Hi, ik ben Elliëtte, specialistisch coach voor ouder en kind. Met mijn cursussen heb ik mijn jarenlange ervaring in het werken met ouders en kinderen voor jou gebundeld. Het resultaat Praktische, waardevolle informatie waar je direct mee aan de slag kunt. Ik ben gecertificeerd Positive Discipline parent teacher en ik gebruik voor de Bewust Ouderschap Academy dan ook graag alle inzichten en tools van deze methode. Mijn aanpak als coach is holistisch. Ik geloof er namelijk heilig in dat bijna alles wat zich bij ons kind voordoet iets te maken heeft met onszelf. Kinderen zijn onze spiegels. En de hulpvraag van een gezin of kind begint dan ook meestal bij het transformatieproces van de ouder. In mijn cursussen verzorg ik niet alleen de wond, maar laat ik je op zoek gaan naar dat wat de wond veroorzaakt heeft. De oplossing ligt al in jou. Ik begeleid je er met liefde bij.

Liefs, Elliëtte

+10

jaar ervaring

>500

ouders geholpen

8,5

gemiddelde score

nieuwe ronde start 10 April 24

FAQ

Innerlijk kind traject

Wat is anders aan dit programma dan the Journey?

Dit programma sluit prachtig aan op the Journey, het heeft een verdiepend effect! Je kunt deze cursus ook volgen zonder dat je the Journey gedaan hebt. De keuze is aan jou!

Wat bereik ik door mijn innerlijk kind te helen?

Wanneer wij oog krijgen voor ons innerlijke kind (dat we allemaal hebben), ga je merken dat je de opvoedtools ook echt in kunt zetten. Je kunt niet louter vanuit je hoofd opvoedkunde toepassen, het is een samenwerking tussen je hart, hoofd en ziel. Wanneer wij in de actie-reactie zitten, reageren wij vanuit ons innerlijk kind. Schreeuwen, van je af bijten, je afgewezen voelen. Er zit in jou nog steeds een innerlijk kind wat niet groot geworden is en dat wordt getriggerd. Doordat je gaat werken aan het helen van je innerlijk kind delen zul je gaan merken dat je eindelijk in staat bent om anders te reageren op uitdagende situaties.

Wanneer kan ik starten?

Om de paar maanden start een nieuwe cyclus, je kunt dus vrij snel instappen! Schrijf je in op de interesselijst zodat je geïnformeerd over de nieuwe startdatum. Tussen de live groeps-sessies zit twee weken.

Voor wie is de Innerlijk kind Journey?

Voor ouders met kinderen van 0 tot ... Eigenlijk is innerlijk kind werk voor iedereen geschikt, omdat we allemaal dit deel in ons hebben.

Hoe lang hou ik toegang tot de online leeromegeving?

Je houdt een jaar toegang tot alle content! Je kunt zelfs nog live sessies bijwonen van nieuwe rondes, je bent een jaar lang van harte welkom. Daarnaast is er een exclusieve audiobundel met mijn ingesproken visualisaties die je naar hartenlust kunt beluisteren. Dit zorgt voor de transformatie waar je naar verlangt.