De drie gouden sleutels

Ben je nieuwsgierig naar wie ik ben en wat mijn visie is?
Download de GRATIS video reeks, de Drie Gouden sleutels.

Ik neem je in drie video’s mee in het kijken achter het gedrag van je kind.
Gedrag van een kind heeft altijd een reden en oorzaak. Pas als we werkelijk begrijpen welke behoefte erachter schuilt, voelt het kind zich begrepen.
Hierdoor ontstaat ruimte om ander gedrag in te zetten.

Na het doen van de eind opdracht weet ik zeker dat je nieuwe inzichten verworven hebt!

download video reeks

“Zo helder uitgelegd. Er gingen direct wat luikjes open. De opdracht in de derde video heeft me echt inzicht gegeven. Dank je wel!”

AUDIO MASTERCLASS

Ervaar jij snel druk, voel je je vaak overweldigd door alles wat op je afkomt? Voel je je regelmatig zo gespannen als een veer? Vind je het moeilijk om te ontspannen en reageer je door deze spanning te vaak op een manier die je niet wilt? In deze gratis audio masterclass neem ik je mee in de wereld van ouderschap, overprikkeling en sensitiviteit. Hoe weet je of je (hoog)sensitief bent? Wat zijn de kenmerken en uitdagingen? Wat is belangrijk om te weten?

  Ja, dit wil ik

  E-Gids Human Design

  In deze E-Gids neem ik je mee in Human Design voor kinderen. Dit systeem helpt je om je authentieke kind en zijn of haar krachten nog beter te ontdekken. Als je van jongs af aan al naar je kind kijkt en denkt "Wie ben jij en wat heb jij nodig om volledig tot bloei te komen?" dan krijgt het kind de ruimte om zich te ontplooien tot wie het is.

  Inhoud van de E-gids

  • De verschillende types van Human Design
  • Uitleg per type wat dit inhoudt
  • Inlijstbare pagina's per type
  Ja, dit wil ik

  INSPIRATIE MAIL

  Zin in inspiratie, waardevolle downloads & inspirerende verhalen over ouderschap? Schrijf je dan vooral in voor mijn Inspiratie Mail!

  Maandelijks verschijnt er ook een editie met een cadeau voor jou! In voorgaande edities: gratis E-Gids, Masterclass replay, werkboekjes. Reden genoeg om je aan te melden.

  Ja, dit wil ik

  The parent-child connection is the most powerful mental health intervention known to mankind

  - Bessel van der Kolk