Kinderfiets voor kindertherapie

children are little guru's

binnenkort te pre-orderen!

€39,95

Kinderen zijn onze guru's en we kunnen zoveel van hen leren!

Onbewuste gevoelens, emoties, patronen en overtuigingen waar jij als ouder nog aan kan werken, worden gespiegeld door jouw kind. Deze boodschappen laat het kind zien, door zijn of haar gedragingen. Je leert het gedrag van je kind niet alleen begrijpen, maar je leert het gedrag te ontvangen als een cadeau. Wat is datgene waar jij als ouder nog aan mag werken? Wat is er onbewust nog aanwezig in jou, wat heb je weggestopt , onderdrukt of mag er gewoon niet zijn. Als er iets mis is met het appeltje heeft dit vaak te maken met de boom.

Dit kaartendeck bestaat uit 50 prachtige boodschappen van het kind aan de ouder, met een bijhorend boekje met uitleg, opdrachten en visualisaties.

Als je geïnteresseerd bent in het Little Guru Kaartendeck kun je je alvast inschrijven op de interesselijst, dan krijg je als eerste de mogelijkheid om te pre-orderen!!

Wat zit er allemaal in?

  • 50 prachtig geïllustreerde kaarten
  • houten kaart standaard
  • in een stevige prachtige box
  • boekje met uitleg per kaart en boodschap
  • QR codes die leiden naar krachtige 🎧 visualisaties
  • diepe inzichten voor steviger ouderschap
  • inzicht in de spiegel-boodschappen van je kind

Wie zijn wij en waarom dit kaartendeck?

Wij zijn Jet Sternefeld en Elliëtte Kreek twee bevlogen coaches die elkaar al lang kennen en we hanteren veelal dezelfde manier van werken met onze cliënten. In onze praktijken werken we beiden o.a. met familiesopstellingen, traumaverwerking en hypnotherapie.

We hebben samen een podcast de Jet & Jet podcast en daarin delen we wat tegen komen in onze praktijken en wat ons bezig houdt in het ouderschap en vrouw zijn. Wij raken nooit uitgepraat en delen zoveel passie voor de ouder en kind relatie.

Dit kaartendeck is een verlangen wat in ons beiden leeft. We willen zo graag meer ouders op een toegankelijke manier kennis laten maken met de systemische spiegelboodschappen die kinderen ons geven. Het ouderschap is bij uitstek een plek voor persoonlijke groei en de boodschappen die kinderen ons onbewust geven helpen daarbij. Dit kaartendeck helpt jou als ouder om deze boodschappen te begrijpen en te vertalen, zodat je groeit als mens en de relatie met je kinderen nog steviger wordt.

Wil jij graag op de hoogte blijven over dit fantastische kaartendeck? Meld je dan vrijblijvend aan voor de interesselijst. Wij informeren jou over de voortgang, je krijgt een sneak peak hoe het er echt gaat uit zien en je kunt als eerste pre-orderen!